Over Vitalof

Vitalof is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen en verpakken van verse witlof. Hiervoor is een speciale flowpackfolie ontwikkeld waardoor de witlof langer vers blijft en er nauwelijks groenverkleuring optreedt.

De witlof van Vitalof wordt altijd onder één en hetzelfde dak geteeld, geoogst en verpakt. Dit zorgt ervoor dat de witlof altijd fris en vers in de winkel ligt en voor de consument nog lang houdbaar is. Witlof van Vitalof is te koop via Fossa Eugenia en wordt afgeleverd bij klanten aftuin in binnen- en buitenland.

teaser_threeEen vers en goed product
Vitalof bestaat uit drie gepassioneerde en ervaren witloftelers die garant staan voor een vers en kwalitatief goed product. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel.

 

Snel, flexibel en scherpe prijzen
Door het directe contact tussen klant en telers kan er altijd snel, flexibel én tegen scherpe prijzen geleverd worden. Ook is het voor afnemers mogelijk om een eigen opdruk of QR-code op de verpakking te laten plaatsen. De telers van Vitalof werken volgens de laatste hygiëne-eisen van Global-GAP en Planet-Proof